ua ru

ПАТ «ХІМНАФТОМАШПРОЕКТ» вітає переможців Спартакіади Міністерства доходів і зборів України!

Опубліковано 25. 10. 2013

7 - 10 жовтня 2013 року в місті Алушта на спортивних аренах бази підготовки олімпійської збірної України «Спартак » проходила 1-а Спартакіада колективів фізкультури Головних обласних управлінь Міністерства доходів і зборів України . У церемонії відкриття взяли участь міністр доходів і зборів Олександр Клименко , керівники обласних профспілкових організацій, що входять до системи Міністерства , керівництво міста Алушта , інші почесні гості.

Протягом 4- х днів 650 спортсменів 30- ти команд областей , центрального апарату та Університету податкової служби України змагалися у 6- ти видах спорту.

ПАТ « ХІМНАФТОМАШПРОЕКТ » заснував приз і грошову премію переможцю змагань з кульової стрільби , які отримала команда Кримського управління Міністерства доходів і зборів .

Командну перемогу у Спартакіаді здобула команда Головного управління Міністерства доходів і зборів у м. Києві , приз і грошова премія якої були вручені від імені ПАТ «ПІВДЕНКОМБАНК ».

Під час урочистої церемонії закриття Спартакіади кубки та премії командам переможцям вручив генеральний директор інституту ПАТ « ХІМНАФТОМАШПРОЕКТ » Олександр Прісняк .